ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/3 ΣΤΙΣ 11:30

Ο ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

ΠΟΤΑΜΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΗ, ΣΤΙΣ 11:30

ΕΓΝΑΤΙΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ (ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 32)

Παίρνουμε θάρρος, γεμίζουμε αποφασιστικότητα από τα συγκλονιστικά απεργιακά συλλαλητήρια της Τετάρτης, σε όλη τη χώρα. Από την πρωτόγνωρη συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων, φοιτητών, μαθητών στις δύο τεράστιες συγκεντρώσεις που έγιναν το πρωί και το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζουμε, κλιμακώνουμε τον μεγάλο μας αγώνα για να επιβάλλουμε το ποτέ ξανά να γίνει πράξη.

Καλούμε όλο το λαό της Θεσσαλονίκης να μπει στη μάχη της διεκδίκησης:

ΓΙΑ  ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΦΘΗΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

Το “πότε πια”  που ακούμε κάθε φορά που μετράμε νεκρούς από τις εγκληματικές πολιτικές  τους μας θυμώνει ακόμα περισσότερο. Έχουμε μνήμη και αυτό που βλέπουμε είναι ότι επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά το ίδιο εφιαλτικό έργο. Βλέπουμε ότι η ζωή μας, οι ανάγκες  συνεχώς θυσιάζονται στο βωμό της κερδοφορίας μια χούφτας επιχειρηματικών ομίλων.

Δεν φταίει η κακιά μας η ώρα, φταίνε όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα!

Το έγκλημα στα Τέμπη ήταν προδιαγεγραμμένο και έχει αιτίες και ενόχους. Είναι αποτέλεσμα της πολιτικής εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης των σιδηροδρόμων. Κανένας τους  δεν μπορεί να το παίζει ανήξερος και να χύνει κροκοδείλια δάκρυα. Οι εργαζόμενοι στα τρένα είχαν προειδοποιήσει για την τραγική κατάσταση στους σιδηροδρόμους, τα αιτήματα τους ήταν πολύ συγκεκριμένα για να έχουμε σύγχρονο και ασφαλή σιδηρόδρομο.  Άλλα για το κράτος και τους κυβερνώντες αυτά αποτελούν κόστος. 

Την Κυριακή να γίνουμε όλοι μια γροθιά! Εργαζόμενοι, φοιτητές, γονείς, να θρηνήσουμε τους νεκρούς μας, να απαιτήσουμε να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι και να διεκδικήσουμε σύγχρονες και ασφαλής συγκοινωνίες. 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΗ, ΣΤΙΣ 11:30

ΕΓΝΑΤΙΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ (ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 32)

ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Previous Post
Next Post